Να στείλετε μήνυμα
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Νέα
Σπίτι / Νέα /

Company News About Πλεονεκτήματα και προφυλάξεις της βιολογικής βάσης Tris

Πλεονεκτήματα και προφυλάξεις της βιολογικής βάσης Tris

2024-04-28
Πλεονεκτήματα και προφυλάξεις της βιολογικής βάσης Tris

Το διάλυμα-απόσβεση είναι ένα μείγμα που αποτελείται από αδύναμα οξέα και τα άλατά τους ή αδύναμες βάσεις και τα άλατά τους, το οποίο μπορεί να αντισταθεί σε κάποιο βαθμό στην επίδραση εξωτερικών ισχυρών οξέων ή βάσεων,διατηρώντας έτσι μια σχετικά σταθερή τιμή pH του διαλύματοςΈχει εξαιρετική σημασία στην έρευνα της βιοχημείας.Τρις, μπουφέως παράδειγμα για να μιλήσουμε για τις σχετικές γνώσεις της Τρις Μπάφερ.

 

Πλεονεκτήματα του διαλύματος Tris


1. Υψηλή διαλυτότητα στο νερό: Το Tris buffer έχει υψηλή διαλυτότητα στο νερό και είναι αδρανές σε πολλές αντιδράσεις ενζύμων.


2Ευρύ φάσμα εφαρμογών: Το Tris buffer είναι κατάλληλο για πολλά βιοχημικά πειράματα και διαδραματίζει επίσης σημαντικό ρόλο στα καλλυντικά, στην διαγνωστική in vitro, στη μοριακή βιολογία και στις επικαλύψεις.


3Καλή ικανότητα αποθήκευσης: Το αποθήκευση Tris έχει ισχυρή ικανότητα αποθήκευσης και μπορεί να διατηρήσει τη σταθερότητα του pH του διαλύματος σε ένα συγκεκριμένο εύρος, συνήθως μεταξύ 7,5 και 9.


4. Μικρή παρεμβολή στις βιοχημικές διεργασίες: δεν αντιδρά με ιόντα ασβεστίου, μαγνησίου και ιόντα βαρέων μετάλλων για να κατακλύσει.


5Το Tris buffer έχει ισχυρή αλκαλικότητα, και σε πειράματα, το Tris buffer μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή διαλύματος buffer με τιμές pH που κυμαίνονται από όξινο έως αλκαλικό.

 

Προφυλάξεις κατά τη χρήση του Tris buffer:


1Κατά τη διάρκεια του πειράματος, η απορρόφηση από το δέρμα και η επαφή με το tampon Tris μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμό και πρέπει να φορούνται γάντια και γυαλιά προστασίας κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.


2Ο θωρακιστής Tris επηρεάζεται εύκολα από το φως, το οξυγόνο και άλλους παράγοντες, επομένως το σενάριο χρήσης θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διαμόρφωσης.Η επίδραση των αλλαγών θερμοκρασίας στην τιμή pH του διαλύματος-αποθέτησης (Δ pKa/°C=-0Για παράδειγμα, εάν το pH του διαλύματος-αποθέτη είναι 8,4 σε θερμοκρασία 4 °C, τότε είναι 7,4 σε θερμοκρασία 37 °C. Ως εκ τούτου, η παρασκευή πρέπει να πραγματοποιείται στην καθορισμένη θερμοκρασία.Το Tris HCl διαλύμα-αποθέτης που παρασκευάζεται σε θερμοκρασία δωματίου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε θερμοκρασία 0 °C έως 4 °C.Η τιμή του pH επηρεάζεται σημαντικά από τη συγκέντρωση του διαλύματος και όταν το απόθεμα αραιώνεται δέκα φορές, η μεταβολή της τιμής του pH είναι μεγαλύτερη από 0.1Ως εκ τούτου, όταν χρησιμοποιείται Tris buffer σε ορισμένα πειράματα που απαιτούν υψηλές αλλαγές pH, πρέπει να δίνεται μεγαλύτερη προσοχή σε αυτό το σημείο.


3.Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται ταμείο Tris για τον προσδιορισμό του βενζοϊκού οξέος (BCA).


4Η Τρις μπορεί να αντιδράσει με διάφορα μόρια, συμπεριλαμβανομένων των αναστολέων των ενζύμων RNA, αλδεΰδων, ενζύμων, DNA και κοινού μέταλλων όπως Cr3+, Fe3+, Ni2+, Co2+, και Cu2+, και μπορεί να αλληλεπιδράσει με βαριά μέταλλα,αλλά έχουν επίσης ανασταλτικά αποτελέσματα σε ορισμένα συστήματα.


5Το Tris buffer περιέχει ομάδες αμμωνίου, οι οποίες μπορούν να υποβληθούν σε αντιδράσεις συμπύκνωσης με αλδεΰδες και να έχουν ορισμένες παρεμβολές σε ορισμένα βιολογικά συστήματα.

 

Προετοιμασία του διαλύματος Tris buffer


Για να παρασκευαστεί 1 λίτρο Tris buffer, διαλύεται 121,14 g Tris σε 750 ml dH2O. Προσαρμόζεται στο επιθυμητό pH με συμπυκνωμένο υδροχλωρικό οξύ.Η τιμή pH μπορεί να προσαρμοστεί αυξάνοντας τον μολικό λόγο του Tris HCl (αυξημένη οξύτητα) ή της βάσης Tris (αυξημένη αλκαλικότητα) και να εκτιμηθεί χρησιμοποιώντας την εξίσωση Henderson Hasselbalch. Γεμίστε με dH2O σε τελικό όγκο 1L και αποστειρώστε μέσα από φίλτρο ή αυτοκλάβη.


Συνολικά, το Tris buffer είναι ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο και αποτελεσματικό buffer που χρησιμοποιείται ευρέως στη βιοχημική, τη μοριακή βιολογία και τη βιομηχανική έρευνα.και καθαρισμός, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν κάποια διαλύματα με σταθερότητα και δραστηριότητα· στη διαδικασία ενζυματικής αντίδρασης είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν κάποια διαλύματα με κατάλληλο pH και ιόντα,που μπορεί να βοηθήσει τον πειραματιστή να σταθεροποιήσει την τιμή pH και να εξασφαλίσει την ακρίβεια και την αξιοπιστία του πειράματοςΤρις και άλλαβιολογικά αποθηκευτικά παράγοντεςαναπτύχθηκε και παράγεται από την εταιρεία Hubei Xindesheng Material Technology Co., Ltd. έχουν πλεονεκτήματα όπως καλή διαλυτότητα στο νερό, υψηλή καθαρότητα και ισχυρή ικανότητα αποθήκευσης.Αν χρειάζεστε παράγωγα του ΤριςΗ Desheng έχει επίσης επαγγελματικό προσωπικό Ε&Α για να σας παρέχει επαγγελματική τεχνική υποστήριξη.